Laten we samen iets leuks doen!

Fijn dat je op zoek gaat naar wat Zeemeermin Lelie allemaal voor jou kan doen. Ik streef ernaar om een gevarieerd aanbod te hebben zodat er voor iedereen iets te vinden is.

Wil jij steeds op de hoogte zijn van het actuele aanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ik streef ernaar om maximaal 1 nieuwsbrief per maand uit te zenden. Niemand wordt gelukkig van spam.

Video’s

Op regelmatige basis maak ik filmpjes die ik op deze website en mijn youtube kanaal post.

Downloads

Op deze pagina vind je leuke downloads om thuis mee aan de slag te gaan.

Verschijningen

Zeemeermin Lelie vindt het super leuk om guppies in het echt te ontmoeten. Op de kalender kan je zien waar je mij tegen het lijf -of moet ik zeggen vin- kan lopen.

Weet jij een evenement dat een zeemeermin kan gebruiken? Laat het zeker weten.

Zwemlessen

Kinderen van 8 jaar die in bezit zijn van hun 50 meter zwemdiploma kunnen zeemeermin zwemlessen volgen. Hiervoor werken The Mermates en ik samen met Sportoase.

Op de kalender kan je zien welke lessen zweminstructeur Lieke geeft.

Is er geen zeemeermin aanbod bij de Sportoase in je buurt? Neem dan contact met hen op via mail. Als je mij hierbij in cc zet kan ik het mee opvolgen. Mijn e-mailadres is heyguppie(@)zeemeerminlelie(.)com

Zeemeerminkampen

In 2022 zijn er geen zeemeermin sportkampen gepland. Er liggen wel al plannen voor 2023 klaar. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Verjaardagsfeestjes

Wil jij graag een zeemeermin verjaardagsfeestje organiseren? Dit kan zeker! Er zijn hier 3 opties voor:

  • Feestje op het droge, Zeemeermin Lelie komt aan huis. Ze vertelt een verhaal aan de kinderen. De kinderen krijgen de kans om vragen te stellen. Alle kinderen krijgen een glitter tattoo. Bij het zetten van de glitter tattoo is er ook een moment voor individuele foto’s te maken.
  • Speelfeestje in het water: Een uur spetteren in het water samen met zeemeermin Lelie, een droom van elke zeemeerminfan! Gedurende 1 uur maken we er een leuk moment van in het water. We starten met een kennismaking en het maken van foto’s. Daarna gaan we samen op zoek naar schatten tijdens een interactief verhaal. We sluiten af met een aantal leuke spelletje. De jarige mag uit een aanbod van spelletjes hun favoriet kiezen. Dit is ideaal voor jonger guppie die nog geen zeemeermin initiatie mee kunnen doen. Omwille van de jonge leeftijd wordt er per 5 kinderen een volwassen begeleider verwacht die mee in het water gaat. Dit kan georganiseerd worden in een privĂ© zwembad of in een openbaar zwembad.
  • Zeemeermin initiatie: leer op 1 uur tijd de basis van het zeemeermin zwemmen. Al het nodige materiaal wordt voorzien voor maximum 9 kinderen. Deelnemen kan vanaf 8 jaar met een zwemdiploma van 200 meter. Dit kan georganiseerd worden in een privĂ© zwembad of in een openbaar zwembad in de buurt.

Aanbod op maat

Wil jij graag een aanbod op maat uitgewerkt? Neem dan contact op om samen te bekijken wat er mogelijk is. Mails worden op woensdag beantwoord